Οικογένια Αράπη

Οικογένεια Αράπη

Η εταιρεία “Αράπης Χοιρινά” ξεκίνησε το 1989 από την Παρασκευή και τον Ιωάννη Αράπη, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Αθήνα και την εργασιακή τους σιγουριά, προκειμένου να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, κάτι εξ ολοκλήρου δικό τους. Ως μοναδικό εφόδιο είχαν το κοινό τους όραμα, τις κοινές τους αξίες και τον κοινό ζήλο για τη δημιουργία μιας επιχείρησης, η οποία να στηρίζεται στην παράδοση και στην ποιότητα.

Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετώπισαν, η πίστη στο όραμα και στο όνειρο τους έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις συνθήκες και τις βάσεις για τη δεύτερη γενιά.

 

Οικεγένεια Αράπη

 

Ο Νικόλας, κτηνίατρος του Α.Π.Θ., και ο Κωνσταντίνος, γεωπόνος του Α.Π.Θ., υιοθετώντας τις αρχές των γονιών τους και εμπλουτίζοντάς τες με σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους, συνεχίζουν στο ίδιο μονοπάτι.

Προσαρμοσμένοι στις ανάγκες και τις συνθήκες μιας σύγχρονης κοινωνίας και Ελλάδας και διατηρώντας το χαρακτήρα της οικογενειακής επιχείρησης, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Η οικογένειά μας, βρισκόμενη στο επίκεντρο του κύκλου αξιών της, στοχεύει στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και υγιεινής διατροφής που θα πλουτίζουν καθημερινά το Ελληνικό τραπέζι.

 

 

Γνωρίστε μας

Ιωάννης Αράπης

Ιωάννης Αράπης: Γεννήθηκε στην Ροδαυγή Άρτας. Έφυγε στην ηλικία των 17 για την Αθήνα, όπου και υπηρέτησε  στο εμπορικό ναυτικό για 11 χρόνια με τον βαθμό του υποπλοιάρχου. Το 1989, μετακόμισαν στις Λιβανάτες  με την σύζυγό του Παρασκευή όπου και ξεκίνησαν την οικογενειακή τους επιχείρηση. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων μιας και πιστεύει ότι πρέπει συνεχώς να ενημερώνεσαι και να διδάσκεσαι.

Νίκος Αράπης

Νικόλαος Αράπης: Σπούδασε κτηνιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι ενεργό μέλος του πανελληνίου κτηνιατρικού συλλόγου. Διατέλεσε σύμβουλος του υπουργού γεωργίας επί κτηνιατρικών θεμάτων κι έχει εργαστεί στο δημοτικό κτηνιατρείο Αμφίκλειας. Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του κτηνιατρικού κέντρου Λοκρίδος στις Λιβανάτες.

Κωνσταντίνος Αράπης

Κωνσταντίνος Αράπης: Σπούδασε γεωπόνος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στα φυτά μεγάλης καλλιέργειας και οικολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA Executive). Στο πλαίσιο της συνεχούς του μόρφωσης, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων για την διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής των τροφίμων.