Αραπης Χοιρινά

 

Οικογένεια Αράπη

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.

 

Η Οικογένεια Αράπη, με όραμα την ποιότητα, την παράδοση, την υγιεινή, την καινοτομία και τον σεβασμό στο περιβάλλον, φέρνει κοντά σας το φρέσκο ελληνικό χοιρινό κρέας.

Με βάση τις Λιβανάτες Φθιώτιδας, διατηρώντας τον χαρακτήρα της οικογενειακής επιχείρησης και προσθέτοντας σε αυτά την επιστημονική μας γνώση και κατάρτιση, δένουμε το όραμά της με τον κύκλο αξιών μας και εξελίσσουμε τη Φάρμα σε έναν οργανισμό, ο οποίος θα γίνει φάρος και πρότυπο ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων της νέας γενιάς.

Πιστεύουμε ότι το μέλλον ανήκει στις ελληνικές επιχειρήσεις και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια σοβαρής και καινοτόμου ανάπτυξης.

 

Τελευταία Νέα

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και τα Προϊόντα του «Από τον στάβλο στο πιάτο» ανακοινώνει την επόμενη διοργάνωσή του στις 3,4 και 5 Φεβρουαρίου 2017 και έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του.
Η απόφαση Μπόλαρη έρχεται να εναρμονίσει την ελληνική με την κοινοτική νομοθεσία και να βάλει φρένο σε κακοδαιμονίες ετών με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα δεδομένα για το ελληνικό χοιρινό κρέας.
Η τραγανή πέτσα του χοιρινού είναι απ’ τις μεγαλύτερες γαστρονομικές απολαύσεις των κρεατοφάγων. Βασικός λόγος να μην γίνεις ποτέ βετζετέριαν!