Το Κρεοπωλείο

Το Κρεοπωλείο

ΧΟΙΡΙΝΟ

Το κρεοπωλείο μας εξασφαλίζει άριστη ποιότητα εκλεκτών κρεάτων παραγωγής μας. Επειδή με το κρέας πρέπει να είμαστε απαιτητικοί, φέρνουμε κοντά σας χοιρινό που απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν να συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με εκλεπτυσμένη γεύση. Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα, το χοιρινό μας περνάει από αυστηρά προδιαγραφές και κριτήρια ποιοτικού ελέγχου πριν φτάσει στο τραπέζι σας. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας όχι μόνο τη βέλτιστη ποιότητα χοιρινού αλλά και τη χωρίς περιορισμούς γευστική εμπειρία.

Στο κρεοπωλείο Αράπης πιστεύουμε πως η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία που μας δείχνουν οι πελάτες μας χτίζεται και κερδίζεται καθημερινά. Γι’ αυτό και μέσα από την δουλειά μας προσπαθούμε συνεχώς να σας το αποδεικνύουμε βασιζόμενοι στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και στην εξαιρετική ποιότητα του χοιρινού μας.

Πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εργαλεία, στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε ποικιλία κρεάτων που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Με άξονα την ελληνική παράδοση προσφέρουμε πλούσιες ποικιλίες προϊόντων όπως παραδοσιακά λουκάνικα με πορτοκάλι, πράσο και ανάμεικτο χοιρινό μοσχάρι καθώς και χειροποίητα κρεατοσκευάσματα όπως κεμπάπ χοιρινό και παραδοσιακά μπιφτέκια.

Οι πελάτες μας μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα μας τόσο με χονδρική όσο και με λιανική πώληση.

Πρόγραμμα Επιστρoφή της Eurobank

 

Το Κρεοπωλείο

 

ΜΟΣΧΑΡΙ

Σαν Έλληνες παραγωγοί στηρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις και έχουμε επιλέξει στο μαγαζί μας ένα πολύ ιδιαίτερο και ποιοτικά  ανώτερο μοσχάρι, Το εκλεκτό αυτό τρόφιμο, αποτέλεσμα ιδιαίτερης αφοσίωσης και τεχνικής στην παραγωγή βόειου κρέατος, προέρχεται από επιλεγμένες ράτσες charolais - aubrac, limousin και blonde d'aquitaine. Τα ταυρίδια επιλέγονται και εισάγονται από τους κορυφαίους οίκους της Γαλλίας σε ηλικία 6 μηνών. Εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στην πρότυπη μονάδα της «Φάρμας Κουτσιώφτη» με ειδικό μίγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μίγμα είναι εμπλουτισμένο με φυσικά αρωματικά φυτά της Ελληνικής φύσης όπως η ρίγανη, ο λιναρόσπορος, ο βασιλικός και ο δυόσμος, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και επιπλέον ενισχύουν τους μύες του ζώου με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.

Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό ροζ χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Οι λεπτές ίνες χαρίζουν μαλακή υφή σε ένα χυμώδες κρέας, με χαρακτηριστικό ροζ χρώμα. Το μοναδικό του άρωμα και οι οργανοληπτικές του ιδιότητες γίνονται αμέσως αντιληπτές από το μαγείρεμα και κορυφώνονται σε μια μοναδική γευστική εμπειρία! Η ξεχωριστή του γεύση, μετατρέπει το κρέας «Άρωμα» σε αντικείμενο πόθου αμέσως αφότου το δοκιμάσουμε.  

 

           

http://www.farmesomega.gr

Ζητήστε την κάρτα μέλους για να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τις προσφορές μας!